Selecteer een pagina

Dance!Praise werd geboren in ons hart. De Heilige Geest maakte een team, zette mensen op de juiste plaats en het resultaat is Dance!Praise. Dance!Praise is geboren om vrijheid te bieden, blijdschap te creëren en Gods liefde kenbaar te maken door muziek, dans en nog veel meer heen. De mensen harten zullen op vrijdag 29 juni 2012 geraakt worden, want dit event heeft veel te bieden en de organisatie team heeft Gods Geest alle ruimte gegeven. Wij geloven dat het niet gaat om wat wij doen maar om wat wij zijn in Hem! God heeft het groots aangepakt en wij ervaren dit Event als “overweldigend” groot.

De veelzijdigheid van dit event maakt haar zo speciaal en de zegen Gods die hier op rust, zorgt ervoor dat ze uitblinkt in en door alles heen, maar niet te vergeten heeft God hier meerdere bedoelingen mee dan alleen dans en muziek. Wij geloven dat God ons geen gaven en talenten heeft gegeven om ze in ons zak te houden. Maar om ze om te zetten in een krachtig wapen en zegen voor deze gevallen wereld om ons heen, waar we zelf niets meer dan gelukkig van zullen worden.. Maar ja.. soms is het ‘gebruiken’ hiervan lastig omdat deze wereld, de kerk, onze omgeving, ons tegen houdt, vaak met de beste bedoelingen. Maar Dance!Praise brengt daar verandering in.

Zo is er is van 16:00 uur tot 20:00 (op de zelfde locatie) een viertal Seminars , inclusief maaltijd, shows en gebed. Deze seminars mag u niet missen want het zal uw kijk naar elkaar en naar de wereld doen veranderen. De reden dat wij deze seminars hebben georganiseerd is niet omdat we niets te doen hadden maar omdat we zoveel te bieden hebben !En zo heeft u ons ook veel te bieden, al ziet u dit nu zelf nog niet. Zie voor meer informatie Seminars. 9000 gasten kunnen bij elkaar komen in de Opera Zalencentrum Den Haag, aan de Fruitweg 28-34 en door Gods woord te horen, te bidden en te dansen de hemelse gewesten bestormen!! Laten we samen een leger van Gods volgelingen zijn en laten we elkaar niet vergeten in deze start van de eindtijd!Lees a.u.b. vandaag nog 1 Thessalonicenzen 3: 7-13.

Wij hebben de entree expres goedkoop gehouden en de seminars ook. Wij streven niet naar winst maar volgen Habakuk 2:6.

Locatie: Opera Zalencentrum, Fruitweg 28-35, Den Haag
Datum en tijd: 29 juni 2012, 16.00 – 20.00 uur (seminars) + 20.00 – 02.00 uur (Dance!Praise)

Kosten: (exclusief twee euro reserveringskosten)
€ 15,- voor seminars + Dance!Praise
€ 7,50 voor de seminars los
€ 10,- voor Dance!Praise los

Kijk op: www.dance-praise.com

Privacy Preference Center