Selecteer een pagina

mooi-wee-spelen-2015-DenHaagVan 6-11 juli gaan we een week lang op een ontspannen manier met mensen in gesprek over God’s Echte Liefde. Met rijdende woonkamers, gebedsballonnen, sport, muziek en op andere manieren willen we op een toegankelijke manier mensen prikkelen om op zoek te gaan naar God. Het strand en de boulevard van Scheveningen is in deze zomerse week de ideale plek om mensen te bereiken.

In totaal zullen er 1200 vrijwilligers betrokken zijn bij de Mooi Weer Spelen. Een mooie gelegenheid voor u om ook andere christenen te leren kennen! Een week lang trekken we met elkaar op, bidden we samen en praten we samen met strandgasten. We hebben ook gewoon een mooie tijd met elkaar op het strand met barbecues, watergevechten en een heleboel enthousiaste mensen. Op deze manier kunnen we mét al onze verschillen als één lichaam een eenheid vormen.

Het project gaat niet uit van een specifiek kerkgenootschap maar is een project van Christenen waarin de organisaties Navigators Den Haag (NSDH), Stichting Bijbelkiosk Arbeid en de Stichting Stevan de krachten hebben gebundeld met als doel Gods liefde voor alle mensen door te geven en onder de aandacht te brengen. Johannes 3:16 is daarbij een prachtige samenvatting.

Meer informatie via: www.mooiweer.org

Privacy Preference Center