Selecteer een pagina

Op zaterdag 17 maart a.s. houdt de Eben-Haëzerschool aan de Paulus Buijsstraat open huis. Deze basisschool biedt al weer 80 jaar christelijk onderwijs op reformatorische basis. Kinderen uit allerlei kerkelijke richtingen vinden er een warme en beschermde schoolomgeving, waarin zij speelruimte krijgen om te groeien tot eer van God. De Bijbel is daarbij de belangrijkste spiegel om te leren.
De school gebruikt moderne leermethoden, ondersteund door multimedia. Dit jaar wordt in alle klassen gewerkt aan het project Oog Voor Elkaar, waarbij het omgaan met jezelf en anderen breed wordt uitgediept.
Nieuw in de school is de start van christelijke kinderopvang op de begane grond, vanaf april 2012. Zowel een kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang worden hier gerealiseerd. Deze bieden uiteraard ook ruimte aan kinderen die niet op de Eben-Haëzerschool zitten.
Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom tijdens de open dag, van 10.30 tot 14.00 uur. We laten u graag van alle kanten kennis maken met de school en met de kinderopvang. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, o.a. een springkussen.

Privacy Preference Center